Post by rajancolume on Mar 6, 2022 9:02:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tap Tap Dash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tap Tap Dash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди глюк ключів ▞▞▞
▞▞▞ Tap Tap Dash 2022 version ▞▞▞
Ця гра мене дуже напружує, вона дає вам втрату стресу, що я хочу розбити вікно щоразу, коли ви в неї граєте. Він також має мільйон оголошень, які з’являються кожні 10 секунд. Однозначно не рекомендую
клас
Дивовижна гра. Дуже захоплююче і весело.
點點衝刺-Tap Tap Dash 街機 wis
Ну в прінціпі Граормальна. Але Рівні Важкі ... Я Поставила за цÜ Гру Тільки три Зірочки бо я так думаю .. ЩО ГРА ТРИ ЗІРОЧКИ ЗАЛУГУВУЄ А БІЛЬШЕ НІ ..... !!! ....
Гра була веселою. Тоді реклами занадто багато. Коли я починаю рівень, на моєму телефоні з’являється оголошення. Коли оголошення закінчується, воно відстає. Я щоразу втрачав рівень через рекламу та затримку!
фууууу ігра гамно 😲
點點衝刺-Tap Tap Dash 街機 wis
點點衝刺-Tap Tap Dash 街機 wis
Попередній прогрес втрачено. У мене збереглися всі досягнення з попереднього прогресу, але гра починається з рівня 1 після входу з цього облікового запису.
點點衝刺-Tap Tap Dash 街機 wis
Вау👍👍👍👍
Елементи керування — сміття, і коли я натискаю в потрібний момент, тварина не стрибає вчасно.
Ця гра дуже весела, а тварини такі милі. У неї легко грати, і реклами майже немає, усі оголошення дуже короткі.
ставлю три бо дуже багато реклами
Я б не завжди рекомендував цю гру, тому що це дійсно дратує, коли ви не можете виграти рівень, який занадто швидкий, і ви продовжуєте намагатися і намагаєтеся, поки нарешті не отримаєте, але це все одно приголомшливо
Весело грати з різними рівнями, які стають все складнішими
60 Seconds! Reatomized Seikkailu rxz
Мені подобається гра, але їй потрібно більше фону
це виглядає нудно
點點衝刺-Tap Tap Dash 街機 wis
Фу гра най гірша в світі! На кожну кроці глюче і не хочеш повертати! Хоч 500 разів на тисни нічого не дає! Реклами на рівні та навіть під час гри. Тобі на паузу но коли ти ставить її початокшвоно може зупинитися на повороті і коли ти почнеш ти просто тупо програєш!!! Так і телефон розбити можна. Краще не скачувати! Ця гра навіть не заслуговує 1 зірку! Якби можна було я би поставила 0 зірок!
Столько реклами я ще не бачила. 👎
Гра клас но багато реклам тому ставлю 1 зірку
Сміття гра. Найгірша гра, яку коли-небудь бачили
Дуже логічна гра
5 зір
Що ви можете рухатися і стрибати, принаймні, ніхто не робить це за вас, ви збираєтеся впоратися з цим самостійно і робити це, ви продовжуєте пробувати, а потім ви отримуєте це Dragon Ball Z, ви намагаєтеся отримати елементи керування, якими ви працюєте зрозуміло, що ти робиш свої рухи, ти робиш свої дії, зателефонуйте мені зателефонуй мені, натисни тап, тире схоже на це, але ти не можеш зробити рух, тому ти
Фу. Ужасна гра!!!!!
Чарівним персонажам весело й офлайн грати, де б ви не були. Єдина проблема полягає в тому, що кожні 5 хвилин це змушує вас чекати. АЛЕ ця гра все одно чудова!
Гра дуже класна❤️❤️❤️
Ікра
Я люблю цю гру, вона дуже весела, але для мене занадто багато реклами, тому що колись кілька років тому я мав цю гру, реклами було не так багато, як зараз
Повороти та стрибки були жахливі, ви б натиснули, але це не спрацювало
Вона тупа вона тупа я її ненавижу
забагато реклами, але загалом чудова гра
Це дуже погана гра