Post by rajancolume on Mar 6, 2022 8:47:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Layton: Pandora\u0027s Box in HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Layton: Pandora\u0027s Box in HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz pulu kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Layton: Pandora\u0027s Box in HD 2022 version ▞▞▞
Serialda fantastik giriş. Orijinaldan daha yaxşı!
bu sadəcə *aşpazın öpüşü* hətta ən yüksək səviyyəli uşaqlar üçün yaxşı oyundur
Ən yaxşı oyun seriyalarından biri!
Bu oyun tamamilə heyrətamizdir, lakin mənim sevimli Layton oyunu deyil. Bulmacalar ən yaxşılardan bəziləri olsa da, serialda ən az sevdiyim bir neçəsi var və hekayə heyrətamiz olsa da, onunla bir neçə problemim var idi. Bu oyunu çox tövsiyə edin, oynayın.
Layton: Pandora's Box in HD Pustolovske igre uar
Artıq klaviaturanı tanımır, ona görə də başlamaq üçün ad daxil edə bilmir.
Fantastik atmosfer puzzle oyunu
Lukanın səsi dəhşətlidir - bu versiyanı almayın
Son rəyimi yazın. sualı səhv oxudum..
Mən həmişə Layton oyunlarını sevmişəm, onları oyun mağazasında tapanda həyəcanlandım, bunu etdiyiniz üçün təşəkkür edirəm. Məndə olan yeganə problem o idi ki, bir tapmaca məndən tapmacanı başa çatdırmaq üçün "DS" mikrofonunu vurmağı tələb edirdi... yaxşı ki, heç vaxt baş verməyəcəkdi, bu mənim planşetimdə/cihazımda işləmədi - oyun bitdi. Bununla belə, mən başqa bir oyun yükləməyə hazırlaşıram və ümid edirəm ki, bu tip tapmacalardan heç biri olmayacaq. Hesab edirəm ki, bu qiymətə bu xırda şeylər düzəldilməlidir. təşəkkürlər
Əla oyundur, lakin bu, mənə oyunu oynamaq üçün lazım olan əlavə faylları endirməyə imkan vermir.
Mənim sevimli professor Layton oyunu.ümid edirəm ki, qalan oyunları mobil üçün yenidən düzəldərlər
Əla
Əgər bulmacaları sevirsinizsə, əla oyun, çünki onlar onunla birlikdə getmək üçün yaxşı bir hekayə daxil etməyi bacardılar
Bunu Nintendo DS-də oynadım, indi mobil, çox nostalji
Layton: Pandora's Box in HD ጀብዱ hsuu
Möhtəşəm, orijinala möhkəm təkmilləşdirmə, mobil cihazlara mükəmməl uyğunlaşdırılmış, 10/10, hər kəsə tövsiyə edirəm.
Sonuncudur, mən ❤️ Layton 😍😍😍
Eynilə DS oyunu kimi! Əla hekayə xətti və oyun. Qiymətə dəyər və android-də növbəti hissəni səbirsizliklə gözləyirəm
Bulmacaları sevin
DS-də Professor Layton oyunlarını çox bəyəndim və bu versiyanın gözləntiləri doğrultduğundan məmnun oldum. Əla işdir.
Curious Village HD fantastik idi, bu da. Katrielle/Laytons Mystery Journey-dən qat-qat yaxşıdır, mən çox şadam Level-5Inc pərəstişkarlarını dinləyir
Layton seriyasını, xüsusən də ilk trilogiyanı sevirəm! Mobildə gözəl. İndicə alman dilində Curios Village oynadım (ikinci dil, tapmacalara yeni element əlavə edir ki, bu da onları mənim üçün daha da gözəl etdi). Bu oyunda "İngilis, fransız, italyan, alman və ispan dillərində oynanılır" deyilir, lakin oynadığınız dili dəyişməyin heç bir yolu yoxdur. Mən başa düşürəm ki, bu oyunda daha çox dublyaj var idi, lakin alman dilindəki qəbulu əldən verirəm. Bu əlavə olunarsa, əla olardı!
Ümid edirəm ki, digər dördü də tezliklə buraxılacaq
Uzun müddətdir serialın pərəstişkarı, bu oyun mənim ən çox sevdiyim oyundur. Mən şadam ki, bunu hər kəsə tövsiyə edirəm. Hələ üçüncü oyunu oynamamış və mobil port istəyən insanlar emosional təsir üçün cəsarətlidirlər
Həqiqətən yaxşı remaster və fantastik oyun. Görmək istədiyim yeganə şey ABŞ dublyajı üçün seçimin olmasıdır
Maraqlı hekayə ilə ən yaxşı puzzle oyunu
gözəl
Castle Defense 2 Strategy jho
Maraqlı hekayə və sevimli personajlarla əla təcrübə
Bütün zamanların sevimli oyunu və indi onun heyrətamiz HD remasteri var.
Əla hekayə ilə əla oyun. Bulmacalar maraqlı və unikaldır və bütün personajlar yaddaqalan və fərqlidir. Əla port və mobil telefona çox yaxşı uyğun gəlir
Bir çox digər tənqidçilərin dediyi kimi, mən oyunda dili dəyişə bilmərəm, bu mənimlə həmsərhəddir. Lütfən, dil dəyişdirmə seçimini parametrlərə qoyun ki, bir çox insan oyundan həzz ala bilsin.
Səviyyə-5-in digər Professor Layton oyunlarını da daşıdığını görməkdən məmnunam. Məncə bu trilogiyanın ən yaxşısıdır. 3-cü hissəni də səbirsizliklə gözləyirik.
Level-5-dən xoş sürpriz, çox sevdiyim bir oyunun əla limanı. Əla şeylər. Baxmayaraq ki, sonuncu kimi bəzi əlavə cutscenes çox istərdim.
Data lazımdır... niyə??
Bu seriyanın bütün oyunları kimi mükəmməldir. Zəhmət olmasa digərlərini tezliklə mobil üçün buraxın! Bəyəndim, 100% tövsiyə olunur. Çarpıcı musiqi, ağıllı bulmacalar və maraqlı süjet!
İtirilmiş Gələcəkdən əvvəl beyin hazırlığı