Post by rajancolume on Mar 6, 2022 8:32:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Subway Surfers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Subway Surfers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj daudzas monētas ▞▞▞
▞▞▞ Subway Surfers 2022 version ▞▞▞
Tikai baigi lago
Es pastāvīgi pievienoju pēc pievienošanas pēc pievienošanas un pat nevarēju neko darīt bez pievienošanas ekrānā. Šī spēle bija jautra, kad tā tika pievienota pēc katrām 100 spēlēm, taču tagad tā ir tikai papildinājumu aizpildīšana.
4 zvaigznes diezgan laba spēle, man ir tikai viens jautājums. Kad es varu iekāpt kosmosa kuģī un patīk SUPERWARP pirms laika lol. Tas būtu slimi.
Subway Surfers Arkade qoyf
Normāla
Man patīk šī spēle, bet dažreiz ir tā, ka tad, kad tu nezaudē, viņi saka, ka esi zaudējis, turklāt tai nav neviena ziemeļpola un tā neizskatās pēc metro princeses, kurai ir pasaules.
ļoti forša💛💚❤
Man tas nepatīk bc tas ir labi, bet ikreiz, kad man ir labs rallija rezultāts un es mirstu, es skatos pievienošanu, bet tas nekad nedarbojas, un tas liek spēlei restartēties un es zaudēju visu savu progresu
Subway Surfers Arcade safy
Normāli
Besis feil
Wizarding Mystery: AFK& RAID Role Playing weol
Lieliska spēle, taču tā tomēr mani pieviļ
Skumji, garlaicīgi
Es nesaprotu. Zinu normala spelite bet. Visi tik atkarigi ta ir tikai spele. Un nekas vairak
Man patīk spēle, bet es ienīstu to, ka spēles laikā tai ir iestājies noildze, tāpēc jūs nevarat iegūt visas nopelnītās monētas vai pat iegūt lietas, skatoties reklāmas, jums ir jāatsakās no lietotnes, un jūs zaudējat visas lietas, ko tikko nopelnījāt.👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿
Tā ir lieliska spēle, bet man ir problēma, vai jūs, lūdzu, samazinātu maksājumus par varoņiem un gaisa dēļiem, tad es jums piešķiršu piecas zvaigznes
Šī ir tik pārsteidzoša Laimes spēle, taču, kad es pabeidzu sezonas medības, es gribēju jaunu atjauninājumu, bet es redzēju 1 d 7 min, lūdzu, ievietojiet jaunus atjauninājumus pēc sezonas medību beigām
Tas ir labi, un es ļoti vēlētos, lai mums būtu mini spēle atslēgām atslēgu slīpmašīnām, ja tā ir puslīdz pienācīga
Stulba spele skraidit vak pikselu naldu utt.
Subway Surfers آرکیڈ udf
Man vins nejiet
Tā ir ļoti laba spēle, taču tā tiek automātiski atiestatīta gandrīz pēc 10 stundām.
Subway Surfers Arkada dic
Subway Surfers Arcade safy
Spēle ir laba, bet mēs saņemam ļoti mazāk monētu, un cena ir pārāk augsta
Sveiki . Šī lietotne ir ļoti jauka, taču, lūdzu, pievienojiet vēl dažas funkcijas, un policists ir tik resns. Lūdzu, padariet viņu piemērotu. JAUKS FAKTS — viņš visu laiku skrien, bet kāpēc viņš nekļūst vesels un formā. ✌🤣
Laba spēle, bet no vinas telefons lago
Man ļoti patīk šī spēle, un šai spēlei ir jauns notikums
yeeeee yee slims geime i lov itt
kinda kļūst glitchy, kad jūsu rezultāts kļūst augstāks, bet visapkārt lieliska spēle.
Kautkads suds, jo es dienas bonusu nedabuju lai gan ir pēc nākošās dienas , vnk aiznem atminu ierīcēm, nesu apmierināta!
Subway sērfotāji ir ļoti garlaicīgi. Tas nepāriet jebkurā laikā, un es vēlos, lai es varētu tam piešķirt 0 zvaigznes, bet es nevaru. Es neieteiktu
Šo spēli es saņēmu sezonas medībās 17 gados, bet pēc kāda laika atkal atveru spēli, lai savāktu balvas, taču sezonas medības tiek atiestatītas, un visas balvas, kuras esmu savācis vai pagājusi, esmu tik skumji, jo zaudēju progresu, lūdzu, atnesiet. es atdodu savas lietas.
Noice
Lieliska spēle, bet, ja mēs varētu nopelnīt vairāk naudas, tā būtu labāk, bet izņemot to, tā ir lieliska spēle, un es iesaku to spēlēt vairāk iesācējiem
O bļa nevar but
Tā ir laba spēle, it īpaši, ja jūsu dēlis vai lietas, mans brālis ieguva šo krāpšanās modi, ko sauc par happymod, un tajā ir metro sērfotājs, un viņš var krāpties ar to, un, kad viņš piezvana savai draudzenei, viņš to spēlē tik izklaidējošu un ideālu spēli jebkuram noskaņojumam, traki priecīgi skumji. dēlis, tu saki, ka tas ir tā vērts Ieteikt visiem visā pasaulē pat mājdzīvnieki, kas noslēdz leduslāčus, spēlē to līdz tu nomirsti, un es esmu spēles čempions hehehe mans brālis ir tieši aiz manis uzmanies Aidan
Njā .. Itkā labi, bet viens un tas pats jādara ..
Neda labākā lietotne