Post by tapsradakhnosar on Mar 6, 2022 3:41:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ AB Evolution 2022 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AB Evolution 2022 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира повече злато ▞▞▞
▞▞▞ AB Evolution 2022 2022 version ▞▞▞
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game Інше ezy
Страхотна игра, но получавам реклама след всяка друга битка какво става с толкова много реклами
Спомням си старата версия на играта, която всъщност беше забавна, но това е просто тъжно в толкова много начини, че просто беше изоставено.
Това е наистина забавна игра. Единственото нещо, което е досадно, е, че те драстично увеличиха минималната си монетизация. Преди можеше да похарчиш няколко долара... сега е минимум $85! Това трябва да се промени!!! Също. Има много пъти, когато по време на игра играта ви замръзва (особено след като преминете ниво 80 в предизвикателствата на събитието)! Забелязах, че може да съм на ниво 5 или 6 от 7 и фонът продължава да работи, но птиците ще замръзнат и трябва да рестартирам цялото ниво!!
Смешна система за люпене. Похарчени множество билети, за да не получите дори една птица за събитие. Минавайки месеци без никакви зашеметяващи птици. Не си губете времето. Извинението за генератора на произволни числа е шега. Ако излюпването е наистина случайно, защо да получавам едно и също 4-звездно жаки всяка седмица и никога да не получавам повечето от 4, 5-звездните птици от години?
Играта беше страхотни 5 звезди, докато не добавиха непропускани реклами. Опцията да изберете дали искате реклама (като в кулата и след битка) беше добре, но това е твърде много. Поне ги направете по избор, както преди.
Играта сама по себе си е приятна визуално и като цяло има интуитивни контроли. Единственият проблем, с който се сблъсках, са два случая на замръзване на играта. Първо, когато се опитам да изляза от кулата със спечелените награди. Второ, поради рядката възможност, която ми се предлага да съживя своите птици след загуба от прасетата чрез видео, играта отново замръзва. В първия е леко неудобно; във втория случай вместо да ми бъде позволено да се опитам да спечеля битката, аз губя.
AB Evolution 2022 Igranje vlog dgz
Никога нищо ново.....и загуба на време, за да "запазите" напредъка си, като гледате видеоклип. Видеото се възпроизвежда, след което играта замръзва и просто губите времето си, защото трябва да рестартирате играта.
Ужас
Добра игра досега. Контролите са малко дразнещи с широката стрелка под линията за прицелване. Трудно е да го видя, дори ако нося очилата си или под най-добрия ъгъл на осветление.
Все още чакам начин да продам неизползваните си тотеми и прочетох преглед за харченето на билети и получаването само на скапани птици. Харча доста пари, за да взема винаги боклука. Сега големият ми проблем е на арената, пред която се сблъсквам с хора, чиито птици са над 36 000, а най-високият ми е 17 000. Това е напълно нелепо да губиш постоянно
Вашата игра sux. Вие хора спряхте да слушате играчите. Някои от рутините изобщо нямат смисъл. Пример моята еволюционна същност е почти винаги изчерпана, докато материалът често не е достатъчен, за да отглеждам моите птици. Няколко промени биха могли лесно да поправят, че ако веднъж играч достигне ниво 15, той може свободно да избира между същност или материал. Пример 2. При намиране на сребърен билет за люкове, ако нечия шапка е ударена, вместо да изхвърляте този билет, изпратете в пощенската кутия. Често аз и други ще се излюпваме долу и използваме
Тази игра е много хубава. Играх от три месеца, но напоследък не мога да вляза в тази игра. Това е много разочароващо и в златната лига на арената. Няма опция за връщане на напредъка. Ако няма такава, ще деинсталирам тази игра и никога повече няма да я играя.
играта е доста добра, но когато стигнах до определено ниво, не се зареди и продължи да ме изрита от играта. Това също се случи, когато я играх преди няколко години
Това е забавно, но... всеки път, когато се опитам да щракна върху Голямата червена птица на ниво 5, за да се боря със зареждането на екрана, след това излиза от мен и се срива. Опитах няколко пъти и дори деинсталирах и преинсталирах играта. Не ми позволява да продължа и е гадно да не мога да продължа напред. Надявам се, че ще намерите тази корекция!! АКТУАЛИЗАЦИЯ- 6/10/21 Последната актуализация, която направиха, беше преди почти година... Нищо чудно защо има толкова много грешки и проблеми! Това е гадно, човече. Същият проблем. Не мога да отмина ниво 5 поради сривове!!! Моля, поправете
Човече, аз просто играх и стигнах до ниво шеф. И оттогава, когато се опитвам да вляза в това ниво, тя продължава да замръзва!!! Много ми хареса човече
Играта е страхотна, но имате нужда от много злато, за да се изравните и аз продадох повечето птици, които мога да получа, за да получа злато и също така получавам материал за Evolution и имам много. така че, моля, поставете система за търговия, където можете да купувате и продавате материала на Evolution
Харесвам го, но съм много по-разочарован от възможността да влизам с facebook и да мога да запазвам данните си и да ги прехвърля на други устройства. Също така остава само на изтегляне, но не влиза в главното меню.
Харесвам го достатъчно добре. Нещо като стратегическа ролева игра. Много безплатни, за да. Има парични транзакции, така че ако сте чувствителни към разходите, може да искате да избегнете.
Преди беше страхотна игра, сега е гадно. Освен многобройните бъгове в системата, тя е затрупана от заплащането за игра, което не дава шанс на обикновения играч. Не си губете времето
Съжалявам, разработчици, аз не харесвам играта. Въпреки че графиката е брилянтна, ANGRY BIRD е известен със своята уникалност. Режимът VS бой, на който можете да се насладите във всяка екшън игра. И трябва да похарчите много в тази игра. Три звезди за графика...
всеки път, когато включа angry birds на моя chromebook, правя едно нещо и след това замръзва и прекъсва и казва, че angry birds е спрял да работи. просто продължава да го прави. също така, когато го играя на телефона си, отивам да правя битка или битка за събитие и когато съм в средата на това, просто продължава да се спира отново и отново. имам предвид как трябва да го играя, ако дори не мога да направя битка или събитие. ive опитва всичко, дори го деинсталирах и го получих отново, но все още нямам късмет, наистина се надявам, че можете да помогнете.
След като тази игра беше пусната, тя беше най-бъгитата игра в моя BlueStacks. Забивах се на всеки 50 минути в играта и птиците ми бяха отстранени. Тъй като моята версия на BlueStacks е 3.367.0.1089, не е виновна играта. Просто моят BlueStacks няма да отвори това приложение.
Това е фантастична игра. Но в битката на арената играчите с повече мощност ще се бият с нови играчи. Не е честно....! Моля, проверете го ......! @разработчици на игри
Страхотна игра извън времето, когато трябваше да презаредя играта поради получаване на нов телефон. Загубих всичките си 5-звездни птици и сега не мога да получа нито една 5-звездна птица. Загубих и всичките си монети и бижута.
Добра игра!
Играта ми хареса толкова много, но изглежда има грешки в играта с бутона на вашия екипаж, когато си излюпвах яйцата, след като разузнах могъщият орел дойде и каза няколко думи, след което цялата игра проблесна, стрелка сочеше нещо, но все пак трябваше да излюпих яйцата си, когато докоснах нещо, то не реагира и проверих връзката си с wifi и тя 32mb, моля, поправете, но наистина харесвам играта ви толкова много 10/10
Дадох 5 звезди, но промених мнението си след последната актуализация. Твърде много реклама и се заби в нея. Следващата стъпка е да затворите играта и да я стартирате отново. Тези реклами са безполезни, защото няма ползи за играта....👎
Играл съм дълго време и от време на време харча истински пари за играта, но наскоро данните за акаунта и напредъкът ми бяха изтрити. когато се опитам да се свържа с моя Facebook, вместо да ме свърже с моя акаунт от години, той ме влиза в празен акаунт за гости. Моля, помогнете, тъй като имейлите и заявките не са били отговорени или решени.
Изключително съм разочарован, защото режимът на историята не напредва и се повтаря в глава 23 (тъпот в планината на орли). Завърших тази глава около 10 пъти вече. Моля, поправете това. И добавяйте нови неща към играта, просто да играете събития всяка седмица е скучно.
Повечето платени приложения очевидно са в това за парите, но когато едно приложение не функционира правилно и ви струва парите, които харчите, това е просто алчност! Това определено е така с това приложение, то замръзва често и те го знаят, те също така знаят, че хората губят парите, които са похарчили за артикули, и въпреки това всичко, което правят, е да предлагат извинения, но никога да възстановяват сумата или да връщат елементи, които сте загубили. Мачовете на арената очевидно са нагласени и предвидими... ЖАЛКО!
Разгледах играта в магазина за android и си помислих, че НЕ не е моят тип игра. Но реших да дам преди и толкова се радвам, че го направих. обичам играта, обичам да събирам различни птици. Бях поканен в страхотен клан, който помогна на много. Единственото нещо, което липсва, е чатът и бих дал 5*
Не се оплаквайте, че мрежата на играча е бавна. По-скоро трябва да се концентрирате върху поставянето на повече сървъри глобални. Само вашата игра съобщава за бавен интернет. Дори ако някой спечели битка, вие ще обявите играча за по-слаб, защото приложението ви не може да информира сървъра ви за победата. Забравих да информирам, че има много проблеми в Арена и особено при удряне на двете Златни прасета в клетка.
Забавна игра и лесна за изравняване, но напоследък иска да започне нивото за игра
Пристрастяваща и забавна за игра. Присъединете се към клан a.s.a.p. Не се учудвайте, ако повечето кланове не искат новак. Когато започнете да повишавате ранга си, не се страхувайте да намерите по-добър клан. Играта има за цел да ви възнагради, ако допринесете за групата. Играта плаща награди за активни ежедневни играчи.
Играта непрекъснато се срива вече 3 месеца на Android. Отказват да го оправят. Толкова досадно и разочароващо. Ужасно обслужване.
По принцип басейн с трикове. Оригиналният геймплей на въздушен снаряд, който направи Angry Birds уникален, е заглушен. RPG елементите са включени, за да се въведе заплащане за игра. Красивата графика не компенсира плиткия геймплей.