Post by tapsradakhnosar on Mar 6, 2022 3:35:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Cream Inc. ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Cream Inc. IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nieograniczone złoto ▞▞▞
▞▞▞ Ice Cream Inc. 2022 version ▞▞▞
Nie fajne podobało mi się tylko to, że można robić dwu kolorowe lody
Ice Cream Inc. სხვადასხვა lyv
👍👍👍👍👍👍.
Ta gra mi się tak zacinała, że nwm, proszę, proszę 2 ulubione aplikacje, które mi ta gra kurde powariowała, nie polecam tej gry.
jest fajnie, ale nienawidzę reklam
Hujowa gra epilepsji można zmieniać twórcy, aby szybko reklamować nie polecać tej rady dla graczy, którzy mieli zarobić i tylko dla Sue dla tych, którzy liczyli, że nikt nie osądzam, ale lepiej reklamować, aby obejść, że ekran i będzie spokój lecz dalej nie polecam Pozdrawiam I.J
Ok, tylko trochę glitchy, ale w sumie niesamowita aplikacja po pewnym czasie staje się trochę nudna?
Dziwna aplikacja nie jest fajna bo 1. Jak dobrzeniałam nie do mnie pokozywało źle
Aplikacja jest spoko ale dużo brakuje. Np. Posypek, syropów, i takich do ozdabiania.
było ok, ale podobało mi się to jako gra uspokajająca, bo lubię szalone gry, a do zen nadal mam ją na swoim komputerze, ale prawie nigdy w nią nie gram!!!
Jest ładny, ale ma dużo reklam i potrzebuje więcej dekoracji i ma wiele złych recenzji i to wszystko
Gra jest w porządku, jak zwykle jest bombardowana reklamami. Dostaję, że deweloperzy muszą zarabiać pieniądze, ale po każdych lodach? Nie wspominając o tym, że zarobili teraz niektóre rzeczy na premii, co wymaga zapłaty osobiście. Ciągle też otrzymuję spam z powiadomieniami, że od ostatniego grania jest *wstaw datę*. Super irytujące, prawdopodobnie odinstaluje.
Znalazłem tę grę dzięki reklamie, która wyglądała fajnie, więc ją pobrałem. Ale kiedy to zrobiłem i skończę ten poziom, odebrałem moje monety, a potem się zamroziły, a następnie otworzyłem i zrobiłem to ponownie. Więc znowu zrobiłem pierwszy poziom. zamarł i nie dostałem żadnych monet. ta gra jest dla mnie tak rozczarowująca. następnie usunąłem grę. najgorsza gra w historii. napraw grę.
Gra bezskutecznie bez problemu, na ostateczności czy sensu reklamowana, masa reklamowana.
Ta gra wygląda na awarię i zatrzymanie, ale myślę, że ta gra wygląda świetnie.
Jest ciekawa, latwa w obsludze. Szkoda ze zawsze sa tylko 3 smaki do wyboru.
To jest niesamowite, fajnie jest grać Lubię, jak możesz wybrać smak, a nie podoba mi się to, że nie ma opcji, aby zrobić zdjęcie lodów, które zrobiłeś, ale wszystko jest niesamowite
Po co mi gra która robi za mnie wszystko
Ta gra jest świetna 😎 i niesamowita 👌. Uwielbiam lody Inc Grałem w tę grę, gdy byłem małym dzieckiem 😀 dziękuję za wszystkie wspaniałe rzeczy w sklepie Play na moim telefonie 📱.
Lubię tę grę i jest fajna, ale nie lubię reklam, które denerwują, ale mimo to ta gra jest naprawdę fajna, więc pobierz ją
To wspaniała gra tylko trochę wkurza bo nie ma posypki i można uzyskać ale teraz Fajna jest ta gra bo ja grałam a cały czas z gramem z moją bff i kolejną z moją siostrą bratem z mamą tatą teraz fajnie jest ta gram No i wiecie no co by tu jeszcze fajne są kolorki wszystko jest supcio nic nie narzekam jedynie dam cztery gwiazdki Bo No trochę mi się nie podoba, że ten lubcio mam ale tak to jest sup
Naprawdę lubię tę grę, bo lubię lody. Naprawdę lubię lody
Ta gra była w porządku, trzy razy mnie kopała, co było bardzo frustrujące
OK Polecam
Ogulnoe fajna gra , ale mwga , ale do mega się zacina zawiesza ekran miga i inne cuda wyprawia nie polecam osobą , które mają mało cierpliwości , bo to ich wykończy . Ledwo zainstalowałem się i jak weszłam, aby przeszłam lewel i odiństalowalam . Jeszcze raz bardzo nie polecam.
Kiedy otworzyłem aplikację, była bardzo blada. Nie wiedziałem, co się dzieje, a kiedy ukończyłem poziom 1, połowa mojego ekranu zaczęła migotać od białego do czarnego, a druga strona była po prostu niebieska, napraw ten problem w grze.
Ta gra jest beznadziejna jest zbugowana. Zachowuje się tak jak by była opętana przez potwory z kraju Dawida Czecha lub jak w samym ją zrobił. Beznadzieja
Zdumiewający ! Dziękuję za programistę, jesteś kreatywny.后来才知道进到网络在【ḞḐḐ9.ḈOṂ】的网页体验资源无尽的版本那里面能玩到这游戏的无限游戏币版本让你拿到手软Sukces stanie się dla was wszystkich, amen, zacząłem grać, kiedy nadszedł do tego, grałem w nią ostatnio bardzo dużo i będę nadal w nią grać. Ta gra ma wiele różnych poziomów, w których możemy grać i wszystkie z nich są zabawne. Zdjęcia i sposoby, w jakie projektują grę, są genialne, zwłaszcza poziomy, które wymagają interakcji z rzeczami, zanim znajdziesz to, czego potrzebujesz. Mam nadzieję, że wkrótce pojawi się więcej aktualizacji i naprawdę nie mogę się doczekać nowych poziomów!
Śmieci. Nawet jeśli płacisz, reklamy non stop. Moje dziecko było totalnie znudzone. A 8 funtów tygodniowo? Naprawdę!?
19 sty 2022 - Wynajmuj w: Glesborg, Dania, już od 80 zł/dzień. Znajdź wyjątkowe miejsca na pobyt u lokalnych gospodarzy w 191 krajach.
Podoba mi się ta gra, jest tak fajna z tej gry, jestem tutaj nowy, więc po prostu oceniam ją na 5 gwiazdek
Dałbym mu 5 gwiazdek, ale to świetna gra, ale wystrzeliwuje Chciałbym, abyś mógł po prostu naprawić ten błąd, nie wiem, czy występuje tylko na moim telefonie, ale to spowalnia grę i wystrzeliwuje po ukończeniu poziom
To dobra gra..... Ale dzisiaj grałem w nią po raz pierwszy i próbowałem zrobić inne lody, ale nie dało mi to żadnych monet.... Więc chciałbym grać bardziej, jeśli dasz monety choć robimy różne lody
To takie satysfakcjonujące i fajne, a ja uwielbiam sposób, w jaki otrzymujesz opcję, czy możesz usunąć reklamy
Uwielbiam tę grę, jest niesamowita, niewiele dodaje, ale uwielbiam robić lody, które są tak bardzo satysfakcjonujące
Ta gra jest super, bardzo mi się podoba
Mnóstwo reklam! Trochę zabawne, ale też nudne!
Ice Cream Inc. Įprastos temos jvf
Podoba mi się, ale jak dostaję wiele reklam i lubię tak chmura nie będzie miała tylu reklam następnym razem
Galaxy Genome [Space Sim] ผจญภัย rrz
Chciałbym dać mu 5 gwiazdek, ale jest glichy i są reklamy co 5 sekund
Ta gra jest naprawdę zabawna i wciągająca. Będę w to grać codziennie. 💖😁😘🤩.
Bardzo fajnie było zobaczyć po dodaniu i naprawdę chciałem spróbować, więc dostałem grę. Oceniam go na cztery gwiazdki, ponieważ trudno jest go dokładnie dopasować, aby można było dopasować. To było bardzo trudne i pomyślałem o usunięciu tego, ponieważ byłem w tym kiepski, ale poprawiłem się i naprawdę mi się podobało
Android OS Readme - Trend Micro
Gra jest bardzo fajnaGra jest bardzo fajną grą plosokosezaserza
Hujowa nie da się grać wchodzę i mnie z niej wywala
Całkiem fajna gra. Nie jest to mój typ gry, w który zwykle gram, ale jest dość relaksujący.
Kiedy zrobiłem mój pierwszy poziom, to było baaaardzo złe? Ile jeszcze czasu, zanim naprawisz ten błąd, niech zgadnę, że prawdopodobnie jesteś zajęty? ale nadal nie próbuję być kolesiem, ale to NIC I NIC ZNACZY jak reklamy. Przepraszam, że jestem małym gościem, ale ta gra na to zasługuje!
To fajna gra, ale tak jak zapłaciłeś za vip i muszę zapłacić za każdy puchar, który jest tak niesprawiedliwy, że wygrywa się, jeśli jest to najnudniejsze gry w historii
Polecam zagrać w tę grę, chociaż czasami się opóźnia na moim komputerze i nadal jest fajna. Powodem, dla którego przyznałem mu trzy gwiazdki, jest to, że chciałbym, aby było to bardziej satysfakcjonujące, jak gdyby przytrzymując przycisk z lodami, lody przewróciłyby się wszędzie. Zamiast zatrzymywać się w pewnym momencie.